Vas brskalnik ne podpira JavaScripta! / Your browser does not support JavaScript!
e-študij

Vas zanima več o prednostih e-študija? Koliko časa traja? Kaj sploh potrebujete?

ZANIMA ME

erudio_online

 

Ste zaposleni, imate preveč obveznosti, morda družino? Bi radi prihranili čas in denar pri prevozu na predavanja?Potem je e-študij na ERUDIO VIŠJI STROKOVNI ŠOLI prava izbira za vas!

Kakšne so prednosti študija na daljavo?

Ker se zavedamo, da imamo ljudje vse manj časa in da je le-tega potrebno koristno in smotrno uporabiti, smo pripravili na ERUDIO Višji strokovni šoli študijski program EKONOMIST, ki ga izvajamo na daljavo.
Študij je tako omogočen in prijazen posameznikom, ki imajo deljen delovni čas, družinske obveznosti, so aktivni športniki ali imajo druge obveznosti, saj si čas in ritem učenja lahko sami določijo. Sami si lahko razporejajo čas, pridobijo komunikacijske večine in postanejo bolj uspešni in zadovoljni, tako v poklicnem kot v zasebnem življenju.
 
Trajanje študija na daljavo
Študij traja 2 leti in se zaključi z zagovorom diplomskega dela. Programi so javnoveljavni in se izvajajo kot izredna oblika študija na daljavo. Ovrednoteni so s 120 kreditnimi točkami po sistemu ECTS.
 
Kako študirati na daljavo?
 • Študij na daljavo poteka v virtualnem učnem okolju ob podpori tutorja. Pred pričetkom študija se na uvodnem dnevu, na spoznavnem seminarju, ki bo na sedežu šole, na ERUDIO Višji strokovni šoli v Ljubljani, seznanite z načinom dela pri študiju in z učnim okoljem (ERUDIO ONLINE spletni portal), ki ga boste uporabljali pri študiju. Temu sledi uvodni teden, kar pomeni, da se v tem tednu sami doma seznanjate z učnim okoljem, medtem pa vam je za vse dileme in vprašanje na voljo tehnična pomoč. Vse z namenom, da učno okolje obvladate do začetka prvega predmeta.
 • Študij poteka modularno, kar pomeni, da se najprej odvija en predmet (4-5 tednov) in ko se zaključi se začne z naslednjim. Študij poteka v obliki forumov, klepetalnic, spletnih seminarjev - vse to vam omogoča, da ste ves čas v tesnem odnosu tako s sošolci, kot tudi s predavatelji, seveda pa imate ves čas na voljo- tudi tutorja.
 • Ob vpisu dobite celoletni urnik, ki vam omogoča, da imate pregled nad celoletnim dogajanjem in obveznostmi.
 • Prav tako dobite na začetku leta študijski koledar, kjer so navedeni izpitni roki, zasedanja Študijske komisije, zagovori diplomskih nalog, podelitve diplom in ostalo, tako da ste že na začetku študijskega leta seznanjeni s potekom študijskega procesa skozi celotno študijsko leto in da se tako laže organizirate.
 • Do študijskih gradiv, navodil, vseh informacij dostopate v spletnem učnem okolju ERUDIO ONLINE spletni portal.
 • Vsak teden sproti (sami si razporedite čas - bodisi vsak dan nekaj, ali vse ob koncu tedna) pripravljate seminarske, projektne in vse ostale naloge in aktivnosti po navodilih predavatelja.
 • S sprotnim delom lahko pridobivate ocene za posamezne naloge, ki na koncu sestavljajo končno oceno. V kolikor vam sprotno delo ne uspe, je vedno mogoče na koncu opravljati končni izpit v študijskem središču.
 • V primeru, kjer je za posamezni predmet predviden ustni izpit, se le-ta izvede od doma, s pomočjo video prenosa.
Na programu Ekonomist, ki se izvaja kot študij na daljavo, izvedemo tiste smeri za katere se prijavi vsaj 12 študentov.
 

ERUDIO izobraževalni center

Aktualne novice in dogajanje. Kaj se dogaja, kdaj, zakaj, kako in s kom?

ERUDIO Blog

ERUDIO izobraževalni center
 • UČILNICE SO ZNOVA ZADIHALE

  Šola je odprla svoja vrata. Začetek šolskega leta je vedno povezan z vznemirjenjem in novimi pričakovanji. Dijaki, polni počitniške vznesenosti, zopet zapolnijo šolske klopi, postavijo si nove cilje in si sveto obljubijo, da ne bodo ponavljali preteklih napak. Prav je, da... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

 • RAZGIBALI SMO SE

  Letošnji športni dan smo zastavili nekoliko drugače. Napotili smo se na obrobje Ljubljane, na Vič proti golf igrišču. Ob prvem izbranem terminu nam je sicer ponagajalo vreme, ki pa se je bogato oddolžilo in nam ob naslednjem izbranem terminu pričaralo čudovit dan. Večina dijakov... Nadaljuj z branjem →

  Objavljeno na ERUDIO Blog

Pomembne povezave

Portal z gradivi za klasični študij na ERUDIO višji strokovni šoli.
Pregled ocen, prijava na izpite in finančna kartica
Šolski email račun z neomejnim prostorom na Google Drive. Račun namenjen obveščanju in komunikaciji z šolo.
Portal za študij na daljavo na ERUDIO višji strokovni šoli. Tukaj dostopate do gradiv, nalog, spletnih predavanj v živo in njihovih posnetkov.
+386(1)500-86-80

Naslov

Litostrojska cesta 40
Litostrojska cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Slovenija
Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
Ponedeljek - Petek
09:00 - 17:00
08:00 - 18:00